Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری مهر، حجت الاسلام والمسلمین حسین کیانی در ارتباط با هدف «فصل بندگی» پویش اظهار داشت: رهبر معظم انقلاب، در سخنان خود بر مسئله ایجاد گفتمان امید و صبر در جامعه تأکید داشتند؛ به همین جهت این پویش با بهره گیری از فرمایشات مقام معظم رهبری برنامه ریزی شده و برنامه‌های فرهنگی آن در ۲۴ شهرستان اصفهان در حال اجرا است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: مهرواره محله همدل به عنوان یکی از طرح‌های شاخص این پویش در راستای ایجاد انگیزه، امید، نشاط و هم افزایی بین مردم محل برنامه ریزی شده است. در پی آن هستیم که از ظرفیت مساجد و امامان محلات در سراسر استان، در قالب یک پویش سراسری بهره ببریم و تمرکز اصلی را بر احیا ظرفیت‌های عظیم جوانان در میدان قرار داده تا با ایجاد امید و انگیزه، برخی از مسائل محله‌ها حل شود.

دبیر قرارگاه عملیات ماه مبارک رمضان استان اصفهان ابراز داشت: طرح مهرواره محله همدل در راستای حل مشکلات، در ۱۴ محور اقتصادی، اجتماعی، تربیتی، آموزشی، خانواده، مذهبی، زیر ساختی، زنان، اخلاقی، رسانه و هویت بخشی، سبک زندگی و سلامت، حقوقی، گفتمان انقلابی و فرهنگ ایرانی اسلامی، فساد و انحراف عملکردی را در محله‌ها دنبال می‌کند. علاقه مندان می‌توانند به منظور ثبت نام در این طرح عدد یک را به سامانه پیامکی ۵۰۰۰۱۷۵ ارسال و پس از دریافت لینک در سامانه ثبت نام کنند.

وی افزود: هر محله‌ای که بتواند بیشترین مشکلات خود را با محوریت مسجد و امام جماعت تا پایان ماه مبارک رمضان ثبت کند و تا ۲۰ روز بعد از ماه مبارک رمضان نسبت به حل مسئله اقدام کند؛ پس از ارزیابی توسط کارشناسان، هدایایی در مرحله استانی اهدا می‌شود و در سطح ملی نیز به سه محله برتر هر کدام مبلغ ۲۰۰ میلیون تومان از طرف ستاد برگزاری مهرواره ی محله همدل در راستای حل مسائل محله اهدا می‌شود.

حجت الاسلام و المسلین کیانی با بیان اینکه اجرای طرح تواصی سبب ایجاد گفتمان صبر وامید در جامعه خواهد شد، افزود: در این طرح از ظرفیت مؤثرین جامعه اعم از امام جماعات و افراد تأثیر گذار در هر محله بهره گرفته شده تا زمینه گفتمان در بین مردم ایجاد شود.

به گفته معاون فرهنگی اداره کل تبلیغات اسلامی استان اصفهان، آموزش به مسئولین و هیئت امنای تشکل‌های دینی، برگزاری محفل‌های قرآنی به صورت مجازی، برپایی کارگاه‌های عرفان‌های نو ظهور به صورت مجازی و برگزاری مسابقات کتابخوانی از جمله برنامه‌های شاخص فرهنگی پویش فصل بندگی است که در ایام ماه مبارک رمضان برگزار می‌شود.

وی در خصوص اعزام روحانیون در ماه مبارک رمضان اذعان کرد: در سال جاری با همکاری دفتر تبلیغات اسلامی بیش از ۵۰۰ مبلغ به صورت مجازی فعالیت خود را انجام می‌دهند و برخی از گروه‌های جهادی از طلاب و روحانیون به مناطق محروم اعزام شده اند.

کد خبر 5196659

منبع: مهر

کلیدواژه: مقام معظم رهبری سازمان تبلیغات اسلامی اصفهان ماه رمضان ۱۴۰۰ شیوع کرونا ویروس کرونا کرمانشاه آمار کرونا بوشهر واکسن کرونا شیوع کرونا محدودیت های کرونایی گرگان سپاه پاسداران انقلاب اسلامی گناوه اردبیل انتخابات 1400 کمک مومنانه سردار حجازی ماه مبارک رمضان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۶۹۲۹۵۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اجرای پویش «سلامت دهان و دندان» در کردستان آغاز شد

به گزارش خبرگزاری مهر، فرزام بیدارپور عصر دوشنبه در جلسه هماهنگی و ارزیابی آغاز اجرای پویش «سلامت دهان و دندان»، با اشاره به اهداف برگزاری این پویش اظهار کرد: ارتقای میزان آگاهی‌ها و سواد سلامت مردم استان در رابطه با سلامت دهان و دندان و تأثیر آن بر سایر ابعاد سلامتی از اهداف اجرای این پویش است.

وی با بیان اینکه، شعار جامعه جهانی دندانپزشکی دهان شاد و سالم، بدن شاد و سالم، است، ابراز نمود: این پویش که از ۱۷ لغایت ۱۹ اردیبهشت اجرا می‌گردد، فرصتی برای هم افزایی فعالیت‌های مرتبط با سلامت دهان و دندان در دانشگاه و نیز ارتقای سواد سلامت است.

معاون امور بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی کردستان ضمن اشاره به برگزاری برنامه‌های پیش بینی شده برای اجرای این پویش گفت: درج شعار پویش در سربرگ نامه‌های اداری، اجرای برنامه‌های آموزشی در رسانه‌های استانی، اجرای معاینه و فیشورسیلنت با همکاری دانشکده دندان پزشکی و آموزش و پرورش و پخش مسواک رایگان در مناطق کم‌تر برخوردار از جمله این برنامه‌ها است.

بیدارپور با بیان این که مصرف دخانیات (سیگار، قلیان و سیگار الکترونیکی) از مهم‌ترین عوامل در ایجاد سرطان دهان بوده و سلامت مغز و قلب با سلامت دهان و دندان در ارتباط است، افزود: بیماری‌های شدید لثه و دیابت رابطه دو طرفه دارند و هر کدام از آنها می‌تواند باعث تشدید دیگری شود، بنابراین توجه به سلامت دهان و دندان بسیار مهم است.

وی گفت: شعار روز اول (۱۷ اردیبهشت)، «دهان دریچه سلامت»، ۱۸ اردیبهشت «سلامت دهان و دندان، سلامت کودک» و روز ۱۹ اردیبهشت نیز «نقش سازمان‌های دولتی و نهادهای مردمی در سلامت دهان و دندان» عنوان شده است.

در این جلسه پس از بیان نظرات و پیشنهادات توسط هر یک از حاضرین، تصمیمات متناسب با اجرای بهینه پویش سلامت دهان و دندان در سطح استان و همزمان با سراسر کشور اتخاذ شد.

کد خبر 6098519

دیگر خبرها

  • اجرای پویش «سلامت دهان و دندان» در کردستان آغاز شد
  • اجرای پویش ملی اهدای اسناد و منابع کهن
  • مصرف دخانیات از مهم‌ترین عوامل ایجاد سرطان دهان
  • اجرای پویش سلامت دهان و دندان از ۱۷ تا ۱۹ اردیبهشت
  • اجرای پویش سلامت دهان و دندان در فارس
  • نشست گفتمان سازی بیانات مقام معظم رهبری
  • دشمن به دنبال از بین بردن هویت گفتمان انقلاب اسلامی است
  • آیا امام صادق (ع) فقط گوشه‌ای می‌نشست و درس می‌داد؟
  • اجرای پویش « با انرژی» در غرب مازندران
  • آغاز طرح بازآفرینی شهری محله جامی اصفهان