Web Analytics Made Easy - Statcounter

زنجان-امام جمعه ابهر گفت: انتخابات ۲۹ اردیبهشت سال جاری با مشارکت ۷۳ درصدی واجدان شرایط رأی، به‏ واقع شکوه دیگری از عظمت نظام و مردم شریف ایران اسلامی را به رخ جهانیان کشید.

به گزارش خبرنگار مهر، حجت الاسلام جعفر رحیمی در خطبه های نماز جمعه شهر ابهر با اشاره به حلول ماه مبارک رمضان و برکات این ماه، افزود: ماه مبارک رمضان سرتا پا رحمت و برکت است و فرصت توفیق و تلاش‏.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در ماه رمضان زمینه‏ های زیادی برای ارتباط بهتر انسان با خدا، پرورش روح و رشد و تعالی انسان فراهم می‏ شود.

وی ادامه داد: رمضان، فرصت برنامه ‏ریزی و تنظیم وقت‏ از مهم‏ترین مشکلات جامعه امروز، ضعف برنامه‏ ریزی دقیق در برنامه‏ های فردی، خانوادگی و اجتماعی است که نتیجه این ضعف، هدر رفتن سرمایه ‏ها و امکانات مادی و نیروی انسانی و از دست رفتن فرصت‏ ها و نرسیدن به هدف ‏ها است. در ماه رمضان همه کارها در زمان مشخص انجام می ‏شود که همین وضعیت، انسان را به نظم و برنامه ‏ریزی فرا می‏ خواند.

رحیمی با بیان اینکه فرصت پیوند با ولایت در ماه رمضان با وجود شرایط ویژه مانند برگزاری محافل توسل و ذکر فضایل و مناقب اهل بیت(ع) و بیان جایگاه ایشان در جهان هستی و وظایف ما در برابر ایشان، زمینه بسیار مناسبی برای شناخت و معرفت صحیح و تحکیم پیوند با این خاندان فراهم است و این معرفت، فراتر از شناخت نام‏ها و لقب‏ ها است، گفت: رمضان، فرصت آشتی با خدا. ماه رمضان، ماه برکت، رحمت و مغفرت است. از سویی، یکی از مظاهر رحمت و مغفرت الهی این است که در توبه را برای بندگانش گشوده است. بنابراین، این ماه از فرصت ‏های مناسب برای بازگشت به‏سوی خدا است.

امام جمعه ابهر با بیان اینکه رمضان، فرصت تغییر و اصلاح ظاهر است، گفت: ماه مبارک رمضان، فرصت خوبی برای تمرینِ داشتن ظاهر خداپسندانه است تا در پی آن، زمینه تحول باطن افراد فراهم آید؛ زیرا انسان‏ها با انتخاب هر نوع ظاهری مانند لباس، رفتار، سخن و...، زمینه اثر آن‏را در باطن خود فراهم می ‏کنند چراکه اسلام بر اصلاح ظاهر فرد تأکید می‏ کند و حفظ شعایر دینی را زمینه ‏ساز تقوای قلب ‏ها می داند.

رحیمی در ادامه به انتخابات ۲۹ اردیبهشت ماه سالجاری اشاره کرد و گفت: انتخابات ۲۹ اردیبهشت سال جاری با مشارکت ۷۳ درصدی واجدان شرایط رأی، به‏ واقع شکوه دیگری از عظمت نظام و مردم شریف ایران اسلامی را به رخ جهانیان کشید.

وی ادامه داد: حضور پرشور و حماسی که جلوه‏ای از مردم‏سالاری در جهت افزایش سرمایه ملی و افتخاری برای همه ملت ایران محسوب می‏ گردد. ازجمله فرصت‏ها و نقاط قوت این انتخابات، استحکام جایگاه رهبری بود که علی‏رغم همه تهدیدات و القائات بدخواهان و بیگانگان با مدیریت کلان، افکار عمومی را به‏گونه‏ای هدایت فرمودند که ضمن لبیک به دعوت ایشان مبنی بر حضور حداکثری، به اعتراف دوست و دشمن، پیروز اصلی انتخابات، رهبر عزیز و ملت بزرگ ایران هستند تا جایی‏که ناباورانه گفتند هوش و ذکاوت رهبری انقلاب حتی مخالفان را هم به پای صندوقهای رأی کشاند.

امام جمعه ابهر متذکر شد: اما از این‏ها که بگذریم و کمی با واقعیت های کف انتخابات همراه بشویم، در کنار همه فرصت ها و قوت ها و ارزش های تجلی ‏یافته، نکته ‏ها و آسیب‏ های جدی و فراوانی نیز وجود دارد که نمی‏ شود از کنار آن به‏ سادگی گذشت و لذا بر همگان به‏ ویژه اندیشمندان و علماء و دلسوزان نظام و انقلاب است که برای رفع آن‏ها چاره‏ اندیشی نمایند زیرا اگر بنا باشد با این دست‏فرمانی که برخی کار را به پیش می ‏برند، جلو برویم، معلوم نیست سر از کدامین وادی درآورده و چه بر سر عزت و اقتدار و ارزش ها و آرمانهای ملت و انقلاب بیاید؟.

رحیمی افزود: نکته قابل توجه دیگر بلوغ سیاسی امت حزب ‏الله بود که با همه بی‏تدبیری و تخلفات و کندی عمل منشیان و عاملان اخذ رأی که نارضایتی ‏هایی را ایجاد کرد، اما به اهالی فتنه ۸۸ فهماندند که برای آنان مصالح نظام و انقلاب از کرسی‏ های قدرت چهارساله رجحان دارد.

وی ادامه داد: از صبر و شکیبایی که بخش قابل توجهی از مردم نسبت به فرایند و نتایج انتخابات از خود نشان دادند و با ارجاع اعتراضات به مراجع قانونی از فتنه‏ های احتمالی و سوءاستفاده معاندان و منافقان جلوگیری کردند، هرچند تعرض به ارکان نظام و شکستن حریم نهادهای رسمی و قانونی همچون قوه قضائیه، سپاه، بسیج، صدا و سیما و برخی نهادهای وابسته به حاکمیت و نیز تحریک احساسات و ترساندن آحادی از مردم نسبت به آینده، خلاف مصالح ملی بود و باعث گلایه و رنجش دلسوزان انقلاب و نظام گردید.

امام جمعه ابهر گفت: هرچند در تجزیه و تحلیل واقعیت های انتخابات ۲۹ اردیبهشت سخن فراوان است اما نکته اساسی، غفلت ها و سهوهایی است که خواسته و ناخواسته صدمه به ریشه ‏ها و بنیان ها می ‏زند، چه آن‏که پس از ۴ دهه از عمر با برکت انقلاب دیگر زمان آزمون و خطا نیست که یک خطای کوچک ممکن است همه چ‏یز را بر باد بدهد، قطعاً ناسپاسی و ناشکری نسبت به ارزش های انقلاب و نظام اسلامی و آثار و برکات وحدت و انسجام ملی؛ عواقب سخت و غیرقابل جبرانی را به‏ دنبال خواهد داشت.

رحیمی افزود:اگر عزت و اقتدار و سربلندی را طلب می‏ کنیم باید بدانیم که صیانت از انقلاب و پاسداری از ارزش های خون پاک شهیدان و پاسخگویی به نگاه‏ های مظلومان و محرومان و مستضعفان در داخل و خارج کشور به ‏ویژه در شرایط ملتهب جهان اسلام که این‏ روزها با جنایات رژیم های وابسته به استکبار، آل سعود و آل خلیفه و فشار ظالمانه بر ملتهای مظلوم یمن و بحرین و نیز اهانت و بازداشت عالم وارسته و مجاهد شیعی آیت‏ الله شیخ عیسی قاسم وارد مرحله تازه‏ای از تشدید ناامنی در منطقه گردیده و دل صدها هزار مسلمان اعم از شیعه و سنی را جریحه‏دار نموده است؛ امری است سخت و پیچیده که هم بصیرت می‏ خواهد و هم شجاعت و هم ایستادگی و مقاومت که به فضل خدا تاکنون اقشار مختلف مردم داشته و اکنون نیز با همین سرمایه، راست‏قامت و استوار خواهند ماند.

منبع: مهر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۳۴۳۴۶۴۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

چالش‌های بایدن و ترامپ در انتخابات ۲۰۲۴ ریاست جمهوری آمریکا

سرکوب اعتراضات دانشجویی در حمایت از مردم فلسطین، محاکمه دونالد ترامپ، و منازعات سیاسی بر سر کمک‌های خارجی و مهاجرت، در هفته‌های اخیر تیتر روزنامه‌های آمریکا بوده است ولی ظاهراً در ماه‌های آینده بیشترین موضوع این روزنامه‌ها رقابت بایدن و ترامپ برای رسیدن به کاخ سفید خواهد بود که از همین حالا این بحث در بین تحلیلگران سیاسی آغاز شده است.

به گزارش الجزیره، «اریک نیسبت»، استاد علوم سیاسی دانشگاه نورث وسترن اعتقاد دارد موضوع انتخابات هنوز در بین مردم داغ نشده است و معمولاً آنها از اواخر تابستان وارد این بحث می‌شوند ولی اتفاقاً همین مرحله برای نامزد‌ها مهم است تا بتوانند پایگاه محکم‌تری در بین مردم کسب کنند.

اکثر نظرسنجی‌ها نشان می‌دهد که با نزدیک شدن به انتخابات، رقابت تنگاتنگی بین بایدن و ترامپ شکل خواهد گرفت. کارشناسان می‌گویند این رقابت احتمالاً به نحوه عملکرد نامزد‌ها در ایالت‌هایی مثل میشیگان، جورجیا و نوادا بستگی دارد.

نظرسنجی اخیر مرکز تحقیقات پیو نشان داده است که تقریباً نیمی از رای دهندگان ثبت نام شده گفته‌اند که اگر بتوانند هم بایدن و هم ترامپ را در برگه رای کنار گذاشته و جایگزینی برای آنها پیدا کنند. بر اساس این نظرسنجی، حدود دو سوم از رای دهندگان گفتند که اعتماد چندانی به اینکه بایدن از نظر جسمی به اندازه کافی برای رئیس جمهور شدن مناسب است، ندارند، در حالی که تعداد مشابهی گفتند که معتقد نیستند ترامپ در مقام ریاست جمهوری اخلاقی عمل کند.

در مورد نقش رای‌دهندگان جوان‌تر برای اردوی بایدن، پیام تاکنون این بوده است که رای به رئیس فعلی حزب دموکرات تحت تاثیر جنگ غزه و حمایت کاخ سفید از اسرائیل قرار گرفته است. موج اخیر اعتراضات دانشجویان و البته جوانان در حمایت از فلسطین شکاف نسلی را بیشتر ظاهر کرده و این موضوع می‌تواند مشکلی جدی برای بایدن ایجاد کند، چون حساب ویژه‌ای روی رای جوانان باز کرده است. در سال ۲۰۲۰، بایدن حدود ۶۰ درصد از رای اقشار بین ۱۸ تا ۲۹ ساله را به دست آورد.

این امیدواری پایگاه بایدن و دموکرات‌ها در حالی است که نظرسنجی اخیر شبکه سی ان ان نشان داده است که بایدن در میان رای دهندگان زیر ۳۵ سال حدود ۴۰ تا ۵۱ درصد از ترامپ عقب‌تر است و کارشناسان می‌گویند فقدان اشتیاق در میان رای دهندگان جوان می‌تواند برای کاخ سفید نشین‌های فعلی دردسر شود.

حسن پیارالی، رئیس انجمن مسلمانان کالج دموکرات‌های آمریکا، شاخه دانشگاهی حزب دموکرات، گفت: ما می‌دانیم که دانشجویان چه احساسی دارند. من با اطمینان می‌گویم که اگر بایدن سیاست خاورمیانه‌ای خود را تغییر ندهد، در پنجم نوامبر (۱۵ آبان امسال روز انتخابات ریاست جمهوری آمریکا) بسیاری از آنها در خانه خواهند ماند. من شک دارم که مردم به ترامپ روی بیاورند، اما مطمئناً به بایدن نیز رای نخواهند داد.

به گفته نیسبت استاد دانشگاه نورث وسترن، کمپین بایدن باید در ماه‌های آینده روی به نظم بخشیدن به خانه دموکرات‌ها تمرکز کند ولی در سمت جمهوری خواه، کمپین ترامپ آشفتگی‌های حقوقی بی سابقه گزارش داده است.

رئیس جمهور سابق با چهار پرونده حقوقی، از جمله دادگاه فعلی نیویورک در رسیدگی به اتهام جعل سوابق تجاری روبروست و هرچند این دادگاه‌ها در میان طرفدارانش اهمیتی ندارند ولی برخی از نظرسنجی‌ها نشان می‌دهد که اگر او در هر یک از پرونده‌ها محکوم شود، مردم زیادی از آمریکا به او رای نمی‌دهند.

جان لیلی، استاد علوم سیاسی در دانشگاه آمریکایی در واشنگتن دی سی اعتقاد دارد که رقابت امسال با توجه به جلسات دادگاه ترامپ و فشار بر بایدن در موضوع جنگ غزه، ممکن است متفاوت باشد.

به اعتقاد کارشناسان و تحلیلگران سیاسی اقتصاد ایالات متحده همیشه یک موضوع مهم انتخاباتی در تمام ادوار بوده و هست و امسال نیز موضوع بحث بسیاری از جنجال‌های سیاسی قرار خواهد گرفت.

نظرسنجی‌های اخیر نشان می‌دهد که علیرغم شاخص‌های مثبت اقتصادی، بسیاری از آمریکایی‌ها بر این باورند که اکنون وضعیتشان بدتر از زمانی است که ترامپ در کاخ سفید بود.

ترامپ مایل است در مورد وضعیت بد اقتصادی صحبت کند، در حالی که تیم بایدن در عوض سعی خواهد کرد گفتگو را تغییر دهد و به موضوعات دیگر بپردازد.

منبع: ایرنا

باشگاه خبرنگاران جوان بین‌الملل اروپا و آمریکا

دیگر خبرها

  • چالش‌های بایدن و ترامپ در انتخابات ۲۰۲۴ ریاست جمهوری آمریکا
  • ۱۰ سال بعد از طرح تحول سلامت؛ سرمایه‌گذاری‌ بی‌سابقه برای سلامت مردم/ «این طرح نشان داد ظرفیت پاسخ دادن به نیازهای بزرگ کشور وجود دارد»
  • یادواره شهدا یاد اقتدار و عزت و عظمت است
  • رئیسی: شاهد انتخابات با شکوه خواهیم بود
  • گفت‌وگوی مستقیم نامزدهای انتخابات با مردم در «فرصت انتخاب» و «نماینده مردم»
  • دشمن برای جوانان فضای مجازی آلوده را تدارک دیده است
  • حج نماد عظمت امت اسلامی است
  • تک‌روی و سهم‌خواهی به نظام و مردم آسیب می‌زند
  • محسن رضایی: سهم‌خواهی به نظام و مردم آسیب می‌زند
  • محسن رضایی: تک‌روی و سهم‌خواهی به نظام و مردم آسیب می‌زند